У Чернівцях ще один колишній голова департаменту судиться з Клічуком

У Чернівцях колишній директор департаменту розвитку міської ради Віталій Гавриш подав судовий позов до Чернівецького окружного адміністративного суду щодо свого поновлення на посаді.

Відповідна інформація оприлюднена в сервісі “Судова влада України”.

Згідно з цими даними, Гавриш просить суд визнати незаконним розпорядження міського голови Чернівців Романа Клічука про звільнення директора департаменту розвитку Віталія Гавриша, поновити його на посаді та стягнути середній заробіток за час вимушеного прогулу.

Справу розглядатиме суддя Тетяна Брезіна.

Як відомо, міський голова Чернівців Роман Клічук 3 лютого 2021 року звільнив Гавриша із посади керівника департаменту розвитку. Він був призначений на цю посаду колишнім секретарем Чернівецької міської ради Василем Проданом восени 2018 року.

Нагадаємо, екс-директор департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей подав до суду на міського голову Чернівців щодо скасування розпорядження про його звільнення. Крім вимоги щодо поновлення його на посаді, Бешлей просить стягнути з міського бюджету на свою користь середній заробіток за час вимушеного прогулу з 3 лютого по день винесення рішення суду з розрахунку 1723,62 грн одноденної зарплати.

Окрім того, поновитися на посаді через суд намагається колишній директор департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Микола Собко.

Реклама

Залишити коментар