П’ятничні гуляння: які буковинські заклади порушують карантинні обмеження “червоної” зони

12 березня 2021 року інспектори Держпродспоживслужби здійснювали перевірки у Заставнівському, Сторожинецькому районах та м. Чернівці. Так,  2 Чернівецькі заклади отримали рекомендації щодо роботи під час карантину, на Заставнінський ресторан склали протокол. Ще 3 порушення зафіксували в Сторожинецькому районі. Про це повідомила Анжела Косован, начальниця Головного Управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області, на своїй сторінці в Фейсбук.

Під час обстеження закладів встановили недотримання карантинних обмежень у закладі “Solo”, де приймали відвідувачів під ключ та у “Паб24”. Крім того, у вечірній час у м.Чернівці було обстежено такі заклади, як “Прайм”, “Бартка” та “Версаль”. Всі три заклади були зачинені на карантин.

Також у вечірній час інспектори  обстежили 3 заклади громадського харчування в Заставнівському районі. В ресторані “Плесо”, с.Ширівці Заставнівського району. Через  недотримання карантинних обмежень склали протокол.
В Сторожинецькому районі обстежили 8 закладів громадського харчування, у 3 закладах, що працювали – встановлені порушення та складено 3 протоколи.

Реклама

Залишити коментар