На Вижниччині нетвереза жінка вдарила сокирою по голові односельчанина

На Вижниччині під час конфлікту жінка вдарила сокирою по голові свого односельчанина. Внаслідок удару чоловік отримав травми голови. Нападниця перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Лікарі доставили потерпілого до медичного закладу із травмами голови. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Чернівецькій області.

Вчора, 14 березня, житель села Черешенька Вижницького району повідомив поліції про те, що його односелець отримав травми голови.За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група Вижницького районного відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що 40-річна місцева жителька прийшла до будинку 56-річного односельчанина, з яким на той час її співмешканець розпивав алкогольні напої. Між жінкою та господарем будинку виник конфлікт, під час якого вона вдарила його тупою металевою частиною сокири по голові.

Наразі поліцейські вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Реклама

Залишити коментар