Легковик врізався в огорожу: ДТП на вул. Винниченка у Чернівцях

На вулиці Винниченка легковий автомобіль врізався в огорожу. Мешканка будинку каже, що нещодавно залагодили паркан від попедньої ДТП та встановили перепони на тротуарі. Блоки на тротуарі і захистили паркан від пошкоджень.  Машину  відрекошетило на протилежний бік вулиці. Постраждалих немає.

Власниця будинку, від огорожі якого відрекошетило машину, звернулася до місцевої влади та правоохоронних органів. Жінка зазначає, що міри покарання є недостатньо високими. Відшкодування мешканцям збитків так і не відбуваються. Тож кожне ДТП з пошкодженням тротуарів, парканів та будинків вдаряє двічі саме по жителям вул. Винниченка.

“Хлопці заплатять 320 гривень штрафу. Можливо попрацюють на виправних роботах, а можливо не попрацюють…Вони більше піклуються про те, що сталося з їх транспортним засобом”,  — зазначила жінка.

Щоб притягнути водія до відповідальності, зафіксували номери порушника на камеру смартфона. Водій з пасажиром  демонтували номерний знак.


Аварії на вулиці Винниченка трапляються дедалі частіше. Мешканцям доводиться пильнувати паркани. Власниця будинку перед яким встановили ряд блоків, зазначила, що в листопаді була ДТП після якої новий паркан убезпечили блоками.

Мешканцям будинків доводиться лагодити паркани власним коштом. Нагадаємо, водій, що протаранив огорожу та врізався в будинок №86 по вулиці Винниченка, відмовився оплачувати ремонт.
Схожий випадок стався на минулому тижні, 7 березня:  п’яний водій протаранив огорожу.

Реклама

Залишити коментар