Не випускають за межі “червоної” зони: сьогодні на Буковині припинили міжобласне сполучення

Сьогодні, 13 березня, на Буковині, де діють обмеження “червоної” карантинної зони, припинять міжобласне автобусне сполучення. Вступила в дію Постанова Кабміну про карантинні обмеження. Про це повідомляє МБ.

Згідно постанови автобуси не можуть здійснювати посадку і висадку пасажирів у “червоній” зоні. Дозволено лише транзитний рух. Тобто автобуси з інших регіонів можуть курсувати, але виїжджати з Чернівців вони повинні пустими, пасажирів набирати дозволено лише за межами карантинної зони.
Обмеження наразі не стосуються громадського транспорту Чернівців. Адже він з початку запровадження карантину здійснює не регулярні, а спеціальні перевезення.
Водночас за повідомленням Чернівецької ОДА, на Буковині посилять перевірку за дотриманням карантинних вимог щодо пасажирських перевезень. Працівники поліції ретельніше контролюватимуть дотримання режиму спецперевезень та протиепідемічних норм у транспорті.Пасажири можуть займати лише сидячі місця та обов’язково мають бути у масці під час поїздки.
Крім того, перевірятимуть і дозвільні документи на перевезення. За недотримання карантинних норм на порушників складатимуть відповідні протоколи.

Реклама

Залишити коментар