Повна зміна тексту: як гурт Go-A переробили пісню “Шум”

9 березня в ефірі Українського радіо і на телеканалі «UA: Перший» відбулася презентація нового офіційного звучання пісні “Шум” представників України на Євробаченні 2021 гурту Go-А. Текст повністю змінили, повідомила солістка гурту Катерина Павленко в інтерв’ю Укрінформ.

В новій версії пісні, зберегли лише мотиви української гаївки. Адже відповідно до умов Євробачення, виконувати народні пісні на конкурсі заборонено.

“Ми змінили текст, щоб не ризикувати, і він зараз повністю авторський. Але за основу взяті веснянки, які звучали на території України в різних регіонах”, – сказала співачка.

Також до оновленої пісні випустили окремий кліп. Він за словами Катерини Павленко продовжує історію з попереднього відео. Сіквел переповідає історію по іншому.

“Вже трошки з іншим настроєм, більш позитивним. І якщо в першій версії ми закликали весну і сподівалися на краще, то у новій версії «Шуму» весна вже настала і ми всі дуже раді“, – розповіла солістка гурту.

Нагадаємо, що «Євробачення-2021» відбудеться у Роттердамі в Нідерландах. 18 травня відбудеться перший півфінал, 20 травня – другий півфінал, 22 травня – фінал. У конкурсі візьме участь 41 країна.

Реклама

Залишити коментар