Негативний тест на COVID та попередня ізоляція: як проводитимуть Євробачення під час пандемії

Щоб провести пісенний конкурс з дотриманням карантинних вимог, кількість людей на заході значно скоротили. Також зробили жорсткішими умови прийому іноземних гостей. Про таке рішення повідомили на офіційній фейсбук-сторінці “Євробачення”.

Відтак всім закордонним учасникам змагань рекомендують ізолюватися на 5 діб до подорожі в Нідерланди та вимагають надати негативний тест на COVID-19. У Роттердамі делегації конкурсантів мають весь час перебувати у своєму готелі і залишати його тільки для проведення репетицій та живих шоу. Водночас якщо учасник не зможе виступити в прямому ефірі, організатори шоу використають резервний запис. Для контролю за станом здоров’я усіх учасників конкурсу та представників ЗМІ регулярно тестуватимуть у спеціальному приміщенні.

500 журналістів висвітлюватимуть подію з самої арени. Водночас ще 1000 представників ЗМІ будуть працювати в новому інтернет-пресцентрі. Чи зможе аудиторія бути присутньою на репетиціях і головних шоу, та які громадські заходи будуть відбуватися у Роттердамі – вирішать пізніше.

Нагадаємо, Україну на Євробаченні-2021 представлятиме гурт “Go-A”. Рівно місяць назад вони представили кліп на пісню “Шум”, що лунатиме на конкурсі. Проте композиція зазнає деяких змін. Організатори обіцяють конкурсну версію “Шуму” та новий кліп. Нині про відеороботу схвально відгукують як українські, так й іноземні користувачі. Наразі відео набрало вже понад 2 мільйони переглядів.

Реклама

Залишити коментар