Відомих буковинців публічно вакцинуватимуть від COVID-19, аби популяризувати імунізацію

На Буковині від COVID-19 вакцинуватимуть публічних осіб та громадських діячів, аби популяризувати імунізацію.
Дозвіл використовувати залишки вакцини для цих потреб надало Міністерство охорони здоров’я України.
.
“Тільки вакцинація може зупинити поширення коронавірусу. Жодні заходи контролю чи розгортання додаткових ліжок не допоможуть без імунізації. Напередодні я власним прикладом продемонструвала, що щеплення безпечне, і закликаю зробити це інших відомих та авторитетних буковинців, медиків, активістів”, – сказала заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак під час засідання штабу ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та з упередження і нерозповсюдження COVID-19.
Як повідомила заступниця директора Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Марія Поліщук, наразі в області роблять щеплення медикам, які надають допомогу хворими на коронавірус у госпітальних базах. Опісля ж планують вакцинувати також медичних працівників закладів «первинки».
“Щоб створити потужний прошарок вакцинованих людей, ми повинні щеплювати не тільки багато, а й швидко. Що оперативніше ми проведемо імунізацію, то більше шансів зупинити цей шквальний процес наростання кількості хворих”, – зазначила Марія Поліщук.
Відомі буковинці, які хочуть зробити щеплення від COVID-19 та довести на власному прикладі, що вакцинація безпечна й ефективна, можуть заповнити гугл-форму 👉🏼 https://cutt.ly/3zwNHFP
Про можливість імунізації їм оперативно повідомлять, щойно з’явиться вільний залишок вакцини.
Реклама

Залишити коментар