Сьогодні завершується реєстрація на ЗНО

Сьогодні завершується реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

“Сьогодні – останній день для відправлення поштою реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні”, – йдеться в повідомленні.

В УЦОЯО нагадують, що дату подання документів визначають за відтиском штемпеля на поштовому конверті. Документи, надіслані після 5 березня, опрацьовувати не будуть.

Станом на 5 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та державній підсумковій атестації зареєстровані 300 504 особи, які вибрали 1 212 954 тестування. Регіональні центри оцінювання якості освіти вже опрацювали 89 % отриманих комплектів реєстраційних документів.

“Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є сертифікат, який ви отримаєте в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням”, – інформує УЦОЯО.

За допомогою сервісу «Стан опрацювання документів» можна перевірити, на якому етапі опрацювання перебувають реєстраційні документи. Для цього необхідно увести номер реєстраційної картки до сервісу.

У 2021 році абітурієнти можуть складати 5 предметів ЗНО, 4 з них – ДПА у формі ЗНО.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться за таким графіком: 21 травня – хімія, 24 травня – іспанська, німецька, французька мови, 25 травня – англійська мова, 28 травня – математика, математика (завдання рівня стандарту), 1 червня – українська мова, українська мова і література, 4 червня – історія України, 7 червня – фізика, 10 червня – біологія, 15 червня – географія.

Реклама

Залишити коментар