Максим Бурбак: Чернівецька влада займається імітацією діяльності, перетворюючи місто на Нью-Васюки

Народний депутат України двох попередніх скликань Максим Бурбак в ефірі телеканалу ТВА у програмі “Посфактум” заявив, що Чернівецька міська рада має погодити з Міністерством інфраструктури передачу злітно-посадкової смуги місцевого аеропорту у власність держави, аби не допустити забудови території летовища.

“Чи лобі забудовників буде продовжувати намагання закрити аеропорт? З огляду на останні рішення може лобі забудовників таки зараз “рулить”?”, – сказав політик.

Максим Бурбак висловив подивування, що міська влада подає як перемогу перемовини з авіакомпанією, яка має у своєму флоті три літака, два з яких випущені у 80-х роках минулого століття.

“Повірте міністру інфраструктури 2014 року. Мотор Січ має у власності літаки радянського виробництва минулого тисячоліття. Я і моя родина не хочемо літати на літаку, виготовленому 1981 чи 1984 року. Я один раз летів, будучи міністром, до Запоріжжя. Сказав, ні, я повертаюся машиною”, – повідомив політик.

“Тому, навіщо розповідати про створення повітряних хабів, навіщо розповідати, що ми розробляємо концепцію… Це не діяльністть, це імітація діяльності”, – додав Бурбак.

“Щодо відновлення залізничного сполучення – треба передбачати компенсацію витрат Укралізниці. Обласне сполучення взагалі збиткове, бо там всі їздять “зайцями”. Подумайте, як ви будете компенсувати збитки Укрзалізниці? Тоді це буде бесіда і вона може привести до результату. А писати папірці, голосувати і потім вимагати від когось – це не призведе до позитивного рішення. У мене складається таке враження, що наші Чернівці, наш “маленький Париж” перетворюють на Нью-Васюки буковинського розливу. Люди добрі, беріться до роботи. Не імітації діяльності, а роботи”, – підсумував політик.

Реклама

Залишити коментар