Премії перевищують зарплату: скільки отримують посадовці Чернівецької облради

Зарплата голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка становить 74,6 тисячі гривень.

Про це повідомили у відповіді на запит щодо зарплат чиновників Чернівецької обласної ради.

За грудень Олексій Бойко отримав 22,8 тисячі гривень.У цю суму входить посадовий оклад – 7,9 тисячі гривень, а також премія – 8,5 тисячі гривень, надбавка за особливий характер роботи та інтенсивність праці – 4,1 тисячі гривень, також він отримав доплати за ранг, за вислугу років, за роботу в умовах режимних обмежень.

У грудні зарплата була меншою, адже Олексія Бойка обрали на посаду лише 18-го числа.

У січні посадовий оклад Олексія Бойка становив вже 18,3 тисячі гривень, а премія – 26,3 тисячі. Понад 17 тисяч гривень він отримав за особливий характер роботи та інтенсивність праці. Разом з усіма виплатами та надбавками зарплата Олексія Бойка у січні становила вже 70,7 тисяч гривень.

Зарплата голови облради більша, ніж у голови ОДА Сергія Осачука. Зарплата Осачука у січні становила майже 58 тисяч гривень.

До посади голови обласної ради, Олексій Бойко був заступником голови Чернівецької обладміністрації. На цій посаді протягом 2020 року він отримував від 22 до 74 тисяч гривень.

Зарплата першого заступника голови Чернівецької обласної ради Миколи Гуйтора склала у грудні 13,8 тисячі гривень. З них посадовий оклад 5,3 тисячі гривень, премія – 4,5 тисячі гривень, надбавка за особливий характер роботи та інтенсивність праці – 3,6 тисячі гривень.
У січні Миколі Гуйтору нарахували фактичну зарплату у розмірі 55,2 тисячі гривень. Його посадовий оклад становив 16,9 тисячі гривень, а премія – 20,7 тисячі гривень, надбавка за особливий характер роботи та інтенсивність праці – 15,9 тисячі гривень.

До призначення на посаду першого заступника голови облради, Микола Гуйтор працював у Чернівецькому національному університеті. Згідно з даними, поданими в електронній декларації, впродовж усього року в ЧНУ Микола Гуйтор заробив 171 тисячу гривень.

Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк на посаду був призначений з 5 січня. За цей місяць йому нарахували фактичної зарплати 15 тисяч гривень, з них посадовий оклад – 14,3 тисячі гривень, надбавка за ранг – 757 гривень, а ось премії не було.

Реклама

Залишити коментар