У «Видавництві 21» виходить видання афоризмів, створених автором із Івано-Франківська Романом Рудим

У «Видавництві 21» виходить книжка «Афоризми. Словомедитація». Це видання афоризмів, створених автором із Івано-Франківська Романом Рудим. Хоча коли йдеться про афоризми, то доречніше застосувати формулу: створених самим життям. Адже це воно підказує аналогії, а спостережлива, вдумлива людина запаковує це все у надкороткі влучні повідомлення, які мають властивість швидко розлітатися світом – не дарма ж їх відносять до «крилатих висловів», йдеться у повідомленні організаторів.

Очевидно, що така ж доля й афоризмів Романа Рудого, які охоплюють різні сфери, що структурно відображені у книжці чотирнадцятьма розділами. Читачі знайдуть у книжці зокрема думки про мистецтво, кохання, час, релігію, справи сімейні та справи письменницькі, про жіночі примхи і загалом чоловічий погляд на жінок, про гроші та інші блага і не зовсім блага. Понад 150 сторінок оригінальних дотепних висловів – кожен обере щось для себе.

Дизайн видання розробила Наталія Олійник. В його основі мінімалізм та геометричність, що відповідають чіткості і зібраності лаконічних висловів під обкладинкою.

Книжка «Афоризми. Словомедитація» – нагода поміркувати, подискутувати, розгорнути думку, взятися до створення власних афоризмів зрештою. А ще це гарний подарунок.

Сторінка книжки на сайті «Видавництва 21»: https://books-xxi.com.ua/products/aforizm-slovomeditatsiya

Реклама

Залишити коментар