Чоловік погрожував підірвати квартиру батьків Зеленського через малий розмір пенсії

В Кривому Розі 59-річний непрацюючий місцевий житель погрожував підірвати квартиру батьків Президента України Володимира Зеленського. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

“Ввечері 15 лютого до поліції зателефонував невідомий та повідомив, що планує підірвати одну з квартир на території Металургійного району”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що після того, як поліцейські впевнилися, що життю людей нічого не загрожує, були проведені оперативні заходи для встановлення особи псевдомінера.

“В результаті правоохоронці за лічені години встановили 59-річного непрацюючого місцевого жителя, який перебував за місцем мешкання з ознаками алкогольного сп’яніння. У нього вилучили сім-карту та телефон, з якого надійшло повідомлення про неправдиве замінування”, – зазначається в повідомленні.

Також за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 6 років.

Окрім того, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомляється в ЗМІ, мова йде про квартиру батьків Президента України Володимира Зеленського. Чоловік погрожував підірвати квартиру через маленький розмір пенсії.

Раніше міністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомила, що в Україні майже 60% пенсіонерів отримують пенсію до трьох тисяч гривень.

 

Реклама

Залишити коментар