Били металевими палицями: у Чернівцях невідомі пограбували двох людей

Но одній із вулиць обласного центру невідомі зловмисники напали на автомобіль, побили водія та пасажира і заволоділи грошима. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Повідомлення про розбійний напад надійшло на спецлінію «102» в ніч з 10 на 11 лютого.

На місце події негайно виїхало керівництво обласного управління Нацполіції, слідчо-оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області та Чернівецького районного управління поліції, співробітники Управління карного розшуку, кінологічного центру, а також відділу криміналістичного забезпечення ГУНП.

Попередньо правоохоронці з’ясували,  що невідомі особи зупинили автомобіль марки «Fiat» і побили водія та пасажира металевими палицями. Заволодівши наявними в автівці коштами, нападники втекли в невідомому напрямку.

Слідчі поліції внесли відомості про вказану подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Наразі потерпілі перебувають в лікарні. Медики надають їм допомогу та встановлюють ступінь тяжкості тілесних ушкоджень.

Поліцейські проводять досудове розслідування, з’ясовують обставини злочину, суму завданих збитків і розшукують осіб, причетних до розбійного нападу.

 

Реклама

Залишити коментар