“Розпад СРСР закінчиться тоді, коли Росія стане вільною”, – Арсеній Яценюк

Хто б сьогодні в імперській Росії не прийшов до влади, він все рівно буде намагатися йти за Україною. Про це прем‘єр-міністр України (2014-2016 рр.) Арсеній Яценюк заявив у програмі “Свобода слова” Савіка Шустера.

“Коли Росія захоплювала Крим у 2014 мені як новопризначеному прем’єру принесли таємну довідку, яка вже сьогодні не таємна. На всю Україну, відповідно до даних міністра оборони, було аж 3 тисячі боєздатних сил. На всю державу. А тільки в Криму росіян стояло 20 з гаком тисяч. Російська агентура в армії. Російська агентура в СБУ. Російська агентура в органах державної влади. Не ми починали цю війну. Цю війну розпочав Путін. Який є партнером партії ОПЗЖ. Мета цієї людини – війна в Україні, захоплення України. Його мета – відновити Радянський Союз, де Путін буде новим імператором, а Медведчук – генерал-губернатором“, – сказав політик.

Окрім цього, Арсеній Яценюк також прокоментував і нещодавні акції протесту в Росії.

Не вірю в ліберальну Росію. Те, що росіяни борються за свободу Навального, – дуже добре. Тільки цього взагалі недостатньо. Росіянам треба боротися за свободу Росії. І ми як Україна в цьому зацікавлені. Процес розпаду Радянського Союзу ще не завершений. Найбільша трагедія для  Путіна, і він про це десятки разів говорив, – це розпад Радянського Союзу. Хто б сьогодні в імперській Росії не прийшов до влади, він все рівно буде намагатися йти за Україною. Розпад Радянського Союзу завершиться тоді, коли Росія стане вільною“, – сказав Яценюк.

Реклама

Залишити коментар