На Буковині є 30% вакансій для “білих комірців”

Станом на 4 лютого у базі даних Чернівецької обласної служби зайнятості понад 400 вакансій. Більшість з них для фахівців невиробничої ланки, так званих “білих комірців”. Про це повідомляють у пресслужбі установи.

Найбільше вакансій для інспекторів банківських установ – 22 пропозиції роботи, 13 – для бухгалтерів (з них дві для головних бухгалтерів), 8 – для менеджерів, 8 – для фармацевтів, 4 – для наукових співробітників, 3 – для інженерів проектувальників, 2 – для юрисконсультів, а також є вакансії економіста, геодезиста, адміністратора, архітектора, кошторисника, фінансового директора, головного інженера, уповноваженого з антикорупційної діяльності, судового експерта та фахівця з питань цивільного захисту.

Також потрібні працівники і закладам охорони здоров’я області. Там, зокрема, шукають 11 лікарів, з них 7 – лікарів медицини невідкладних станів, а також офтальмолога, судинного хірурга, статистика та лаборанта. Потрібні ще 6 медичних сестер та рентгенлаборант.

Навчальні заклади області шукають вчителів закладів середньої освіти (2 пропозиції роботи), 2 вчителів-дифектологів, 2 практичних психологів. Також потрібні 4 вихователів та асистентів вихователя дошкільного навчального закладу.

Знайти бажану вакансію можна тут.

Реклама

Залишити коментар