“Чернівціводоканал” ліквідовує масштабну аварію на водогоні

Поблизу насосної станції “Біла”, що по вулиці Корсунській, виявили витік на трубопроводі водогону “Дністер-Чернівці”. Тріщина труби – довжиною близько 3-ох метрів. Про це повідомляють на офіційній фейсбук-сторінці “Чернівціводоканалу”.

Станом на 11:00 4 лютого підприємство одночасно проводить кілька видів робіт для того, щоб пришвидшити відновлення водопостачання. Зокрема, на станції «Рогізна» електрогазозварник готує відповідний сегмент труби для заміни пошкодженої ділянки. Також спецтехніка готує проїзд до місця аварії – через обвал землі, який спричинив потік води. Усі необхідні матеріали, як повідомляють, довелось вручну носити до місця аварії.
“До місця аварії прямує додаткова бригада з усім необхідним обладнанням (майстер, три слюсарі аварійно-відновлювальних робіт, спецтехніка – кубовий екскаватор, відкачуюча помпа, ГАЗ-53, який перевозить робітників). Нагадаємо, це вже п’ятий прорив магістрального водогону Дністер-Шубранець за останні кілька днів, усі попередні вдавалось ліквідувати без відключення міста від водопостачання”, – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, за попередньою інформацією, значна частина вулиць міста сьогодні залишиться без води до 18:00.
Реклама

Залишити коментар