“Вимкнули у всіх видах мовлення та у всіх областях”, – Нацрада про заблоковані телеканали

Наразі Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення вже оповістила провайдерів про необхідність дотримання рішення РНБО про впровадження санкцій щодо телеканалів “112 Україна”, “ZIK” і “NewsOne”. Про це повідомив член Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Максим Онопрієнко.

Вказані телеканали вимкнені у всіх видах мовлення в усіх областях. Представники Нацради в регіонах співпрацюють з СБУ та облдержадміністраціями, моніторинги тривають.

“Зазначу, що саме ці мовники мають чи не найбільший перелік санкцій від Нацради через популяризацію та пропаганду держави-агресора, мову ненависті та заклики до розв’язування агресивної війни. Обмежувальні заходи РНБО передбачають анулювання ліцензій та інших дозволів, заборона користування радіочастотним ресурсом України, припинення надання послуг з ретрансляції, розповсюдження телепрограм і використання телекомунікаційних мереж загального користування на п’ять років. Разом з тим, питання пов’язані з цими ліцензіатами Національна рада продовжить розглядати у робочому порядку”, – заявив Максим Онопрієнко.

Реклама

Залишити коментар