Цигарок на 750 тисяч гривень. Чернівецькі прикордонники затримали правопорушників

Позашляховик з партією безакцизних товарів виявили поблизу кордону з Румунією. Прикордонники відділу “Селятин” Чернівецького загону зупинили позашляховик марки “Mitsubishi”. Про це повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

За результатами огляду у салоні авта правоохоронці виявили 38 коробок сигарет “Winston” та “Ashima” без марок акцизного збору. Пояснити походження тютюнових виробів та зазначити власника сигарет, ринкова вартість яких становить близько 750 тисяч гривень, 30-річний водій відмовився.

“Позашляховик та контрабандні сигарети передано в ДФС. Тривають оперативно-слідчі дії. Зазначимо, у 2020 році прикордонники Чернівецького загону припинили більше 180 спроб незаконного переміщення тютюнових виробів загальною кількістю понад 800 000 пачок. Водночас спільними міжвідомчими групами здійснено низку обшуків в межах м. Чернівці та області, в результаті яких виявлено ще понад 260 тис. пачок тютюнових виробів. Значна частина правопорушень викрита та припинена поза пунктами пропуску та за випереджувальною інформацією від оперативно-розшукових підрозділів відомства”, – йдеться у повідомленні.

Реклама

Залишити коментар