Міська рада без Продана з Михайлішиним. У ТВК знову скандали

У Чернівцях виник скандал на засіданні Чернівецької міської територіальної виборчої комісії. Як повідомляє “МБ”, вчорашнє засідання оновленої ТВК розпочалося із заяви голови комісії Ірини Лютік. Вона повідомила, що у зв’язку з тим, що на представники “Команди Михайлішина” чинили на неї тиск, у неї погіршився стан здоров’я. Тож через це, мовляв, вона не могла головувати на засіданні.

Тож функцію головування взяла на себе заступниця голови – Ірина Микичук. Вона повідомила, що десятеро кандидатів у депутати від політичних партій “Команда Михайлішина” та “Рідне місто” у грудні минулого року подали свої заяви до ТВК з проханням зареєструвати їх новообраними депутатами у 20-денний термін з моменту оголошення результатів виборів. Але ці заяви не були зареєстровані виборчою комісією у п’ятиденний термін.

Тож представниця виборчої комісії запропонувала розглянути проєкт постанови щодо реєстрації новообраними депутатами наступних по списку кандидатів від вказаних партій.

“Пропоную ухвалити рішення, яким визнати такими, що не набули депутатського мандату, кандидатів: Михайлішина, Олевич, Бабюк, Тимофєєва, Козака, Продана, Бешлея, Чинуша, і в зв’язку з цим визнати обраними від Чернівецької обласної організації партії “Рідне місто”: Бешлей Тетяну Василівну, Яковець Аліну Костянтинівну, Ілюка Андрія Робертовича, а від Чернівецької обласної організації партії “Команда Михайлішина”: Паладяна Дмитра Володимировича, Добровольську Ірину Іванівну, Демедюка Миколу Івановича, Рудейчук Анжелу Дмитрівну, Тихоновича Максима Семеновича та Дідорук Олену Валентинівну“, – сказала Ірина Микичук.

Після цього, як повідомляють, в залі засідань ТВК розгорілись конфлікти між членами комісії та окремими кандидатами у депутати.

Анна Колісник

Реклама

Залишити коментар