Нікому гуляти з песиками. У Чернівцях Центр стерилізації просить допомоги

Прилаштування безпритульних тварин у родини разом зі стерилізацією допомагає вирішити проблеми безпритульних собак, врегулювати їх чисельність гуманними методами. Тож аби швидше знайти чотирилапим домівки та соціалізувати підпочних, МКП «Центр стерилізації тварин» запрошує усіх охочих чернівчан гуляти з песиками.

За минулий рік центр прилаштував 180 собак, за січень 2021 – 28. Аби статистика чотирилапиків, які знайшли свій дім, тільки росла, містян просять допомогти.

“На нашому сайті ви можете ознайомитись з фотогалереєю собак, які шукають дім. Всі собачки віддаються тільки стерилізованими, існує низка правил, за якими тварин прилаштовують. Для швидшого прилаштування, собаці, як і людині, потрібен соціум для гармонійного розвитку. Вигулювання наших підопічних – наболіле питання. Виходячи з кількості тварин, ми самі не можемо забезпечити всіх повноцінними прогулянками. МКП «Центр стерилізації тварин» запрошує всіх, хто може взяти під кураторство одну-дві тваринки”, – йдеться у повідомленні.

Центр працює без вихідних з 10:00 до 18:00 за адресою вул. Південно-Кільцева, 47.
+380955260045
Реклама

Залишити коментар