Сніговий циклон: Укравтодор просить водіїв утриматися від поїздок у центральних і південних областях

Червоний рівень небезпеки через негоду зберігається в Одеській і Миколаївській областях, де в четвер може випасти до 40 см снігу, вітер посилиться до 15-20 м/с, буде сильна заметіль і налипання мокрого снігу.

Як зазначено в повідомленні Державного агентства автомобільних доріг України (“Укравтодор”), сильний мокрий сніг із налипанням також буде в Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях, пише Інтерфакс-Україна.

“З огляду на сніговий циклон, ми просимо водіїв утриматися від поїздок у центральних і південних областях. В жодному разі не беріть із собою в дорогу дітей. Водіям великогабаритного транспорту слід обов’язково користуватися майданчиками відстою”, – зазначає агентство.

За даними “Укравтодору”, вночі з середи на четвер у південних і центральних областях із негодою боролися 1 305 дорожників. Робота снігоприбиральної техніки не зупиняється вже другу добу.

В Одеській області дорожники спільно з рятувальниками звільнили з “снігової пастки” 296 транспортних засобів, серед яких було три карети швидкої медичної допомоги. До пологового будинку доставили породіллю. Витягли із заметів 51 вантажівку і 27 автобусів.

У Полтавській області дорожники також витягали зі снігу швидку допомогу, а також відбуксирували чотири вантажівки.

Декілька десятків автобусів і вантажівок співробітники “Укравтодору” звільнили з перемету і в Кіровоградській області.

У Миколаївській області спільно з рятувальниками дорожники допомогли виїхати 15 транспортним засобам.

Реклама

Залишити коментар