Максим Бурбак: Намагання Продана і Михайлішина “пролізти” у Чернівецьку ратушу – це помилка усіх партій, які там присутні

“Намагання Продана і Михайлішина пролізти у Чернівецьку ратушу – це помилка усіх партій, які там присутні”, – заявив в ефірі телеканалу ТВА народний депутат України двох попередніх скликань Максим Бурбак.

“Вони своїми недолугими діями у лавах комісії і небажанням слухати людей, які можуть дати поради, як у законний спосіб отримати результати виборів, це зробили. Ми ж бачили, коли понад 300 бюлетенів з Чорнівки були визнані недійснити, а потім «Батьківщина» робить заміну голови комісії і визнають їх дійсними. Коли комісія каже: “Давайте перерахуємо на інших дільницях, бо виявлені порушення”, – але ні, бо приїхала перевірка з ЦВК і треба терміново оголосити результати виборів. І ми тепер маємо який склад ради, шановні представники ЦВК? Що ви зробили тут? Клопіт? Вам треба було прозвітувати в Київ, що ви порахували результати виборів? Так їх ще немає. І це набридло рядовим членам ТВК. Вони теж люди. Вони мало того, що всі перехворіли ковідом, так тепер їм морочать голову і заплутують у кримінальні провадження”, – підкреслив Максим Бурбак.

Реклама

Залишити коментар