У школах Чернівців не буде безкоштовних сніданків

Сніданків за кошти міського бюджету для учнів 1-4 класів шкіл Чернівців не буде. Кошти на це не виділені у бюджеті міста на 2021 рік, тож сніданки просто нічим буде оплачувати.

Про це повідомила в.о. керівника управління освіти Чернівців Ірина Застанкевич, пише molbuk.ua.

“Сніданків наразі не буде, адже у бюджеті на цей рік не закладене їхнє фінансування. Виділені кошти на безкоштовні сніданки та обіди лише учням пільгових категорій”, – зазначила Ірина Застанкевич.

Щодо анкетування батьків з приводу сніданків, то опитування триває. Результати опитування чиновники управління освіти можуть використати для ухвалення якогось рішення у подальшому. Та наразі зрозуміло одне: поки що учнів початкових шкіл міста будуть без безкоштовних сніданків.

“У школі проводили опитування батьків для того, щоби, можливо, у подальшому ухвалити якесь рішення. Поки що ж через відсутність передбачених на це в бюджеті коштів учні будуть без сніданків. Не можу остаточно сказати, що так уже буде до кінця навчального року чи довше. Може, пізніше ухвалять якесь інше рішення. Проте наразі батькам рекомендуємо давати дітям вранці ситний сніданок, а також їжу із собою у ланч-бокси. Працюватимуть буфети, тож учні зможуть купувати їжу там”, – сказала Ірина Застанкевич.

Реклама

Залишити коментар