Був п’яний за кермом і штовхав патрульних: Кабмін звільнив заступника міністра

Кабінет Міністрів України на позачерговому засіданні у четвер уранці звільнив заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого, повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише Інтерфакс-Україна.

“Поведінка, яку дозволив собі заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталій Немілостівий, є неприпустимою. Усі мають бути рівними перед законом. Тому ми оперативно звільнили заступника міністра. Посада в Кабінеті Міністрів України – це не привілей, це насамперед відповідальність перед людьми та країною”, – написав Шмигаль у Telegram-каналі.

Як повідомило інтернет-видання “Обозреватель”, Немілостівий був зупинений співробітниками патрульної поліції, які запідозрили його у водінні автомобіля в нетверезому стані. Судячи з відеозапису, зробленого нагрудною камерою поліцейського, затриманий відмовився оформляти протокол, намагався піти з місця інциденту та навіть влаштував штовханину з патрульними.

Віце-прем’єр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський уранці у четвер назвав поведінку Немілостівого “неприйнятною і такою, що підриває авторитет представника виконавчої влади в очах українського народу”.

“Вважаю, що така безвідповідальна поведінка з боку Віталія Немілостівого унеможливлює його подальше перебування на посаді заступника міністра. Тому найближчим часом мною та урядом будуть ухвалені всі необхідні кадрові рішення”, – підсумував Уруський.

Реклама

Залишити коментар