«Наполі», «Баварія», «Ліверпуль»: букмекери оцінили шанси Циганкова піти з «Динамо»

Експерти БК оцінили ймовірність продажу одного з лідерів команди київського «Динамо». 

Аналітики розглядають можливість підписання 23-річним півзахисником збірної України контракту з неаполітанським «Наполі». За попередньою оцінкою ймовірність такого перебігу подій складає 13%. Можливість того, що під час зимового трансферного вікна наш футболіст стане гравцем «Баварії», оцінюють у 6,6%. 

Ще менші шанси у Циганкова, на думку букмекерів, увійти до складу чинного чемпіону АПЛ – «Ліверпулю» (ймовірність – 5%). В 4 % оцінюють можливість Віктора продовжити кар’єру у «Манчестер Юнайтед».

Найбільш вірогідним залишається варіант того, що Циганков щонайменше до літа буде грати в складі «Динамо». Такий сценарій ймовірний на 80%.

Як повідомляє сайт ВсеПроСпорт, з 1 лютого в Україні відчиниться трансферне вікно. Останній день зимових переходів – 2 березня. 

 Чутки про можливий від’їзд Циганкова ширяться вже не перший рік. За словами президента «Динамо» Ігоря Суркіса, ФК готовий продати хавбека. В прямому ефірі одного з телеканалів голова клубу сказав про наміри Мірчі Луческу наступне

«У нього філософія: якщо буде хороша, гідна пропозиція по Циганкову або ще комусь – треба продавати. Я йому кажу, що це наш ключовий футболіст. А він відповідає, що, продавши Циганкова, ми даємо надію Цітаішвілі. А за Георгієм є хтось ще. Якщо ми їх будемо тримати в золотій клітці, вони не будуть прогресувати». 

Контракт Циганкова з «Динамо» діє до 30-го червня 2023-го року. У нинішньому сезоні Віктор відіграв 19 поєдинків у всіх турнірах (10 голів та 3 гольові передачі). Згідно даних німецького ресурсу Transfermarkt, нині гравець коштує 19 млн євро. 

Реклама

Залишити коментар