До послаблення карантину не готова жодна з областей – МОЗ

Станом на 12 січня ситуація із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та у місті Києві. Найгірша ситуація із готовністю до послаблення обмежень – у Миколаївській, Запорізькій та Київській областях. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров’я.

За даними МОЗ, до послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

Серед них найбільший показник захворюваності на 100 тис. населення: у Миколаївській області – 385,2 (-), у Запорізькій області – 377,9 (-) та у Київській області – 340,8 (+).

Найнижчий показник захворюваності: у Кіровоградській області – 77,4 (+), у Закарпатській області – 95,1 (+) та в Івано-Франківській області – 112,2 (+).

Вказується, що дані з тимчасово окупованих АР Крим та міста Севастополь відсутні.

Реклама

Залишити коментар