У Путилі водій в умовах поганої видимості збив пішохода

Вчора ввечері, 21 грудня, на спецлінію 102 зателефонував буковинець та повідомив, що поблизу приміщення лікарні у Путилі, перебуваючи за кермом свого автомобіля, допустив наїзд на місцевого жителя, який переходив дорогу у встановленому місці.

Про це повідомляє пресслужба поліції Буковини.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Путильського відділення поліції. Правоохоронці встановили, що 37-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «УАЗ» через недостатню видимість на дорозі не помітив 28-річного пішохода, жителя села Киселиці, та здійснив наїзд на нього. Внаслідок удару чоловік отримав політравму. Його госпіталізували до реанімаційного відділення Путильської районної лікарні. Наразі стан потерпілого важкий.

Результати медичного освідування засвідчили, що водій автомобіля «УАЗ» був тверезий. Слідчі поліції призначали автотехнічну експертизу для встановлення усіх обставин та причин скоєння аварії.

За вказаним фактом слідчі Путильського відділення  поліції внесли  відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар