Міськрада готує “мінне поле” для новообраного мера Чернівців Клічука – Максим Бурбак

Депутати Чернівецької міськради готують “мінне поле” для своїх наступників та новообраного мера Романа Клічука. Про це народний депутат двох попередніх скликань Максим Бурбак заявив у програмі “Постфактум” на телеканалі ТВА.

Він зазначив, що це дуже небезпечна тенденція, оскільки враховуючи норми виборчого кодексу, діючі наразі міські обранці можуть навіть прийняти бюджет Чернівців на наступний рік, оскільки згідно із заявою голови ТВК, сесія може тривати до кінця грудня. А відповідати за виконання бюджету вже доведеться новообраній міській раді і новому міському голові.

“Під кінець своєї ганебної каденції у Чернівецькій міській раді більшість Продана-Михайлішина намагається зробити все для того, щоб добити всі “шкурняки”, які у них накопичились. Роздаються своїм посіпакам земельні ділянки, приймаються популістські рішення на кшталт “тисячі Михайлішина”, люди б’ються в чергах, ризикують заразитися коронавірусом”, – зазначив Бурбак.

Також зараз, за словами політика, депутати приймають кадрові рішення. аби віддячити деяким прихильникам за підтримку протягом п’яти минулих років.

Максим Бурбак також зазначив, що його дивує пасивна позиція новообраних депутатів у цій ситуації, адже є всі законні механізми для того щоб пришвидшити початок їхніх повноважень.

Реклама

Залишити коментар