Під час локдауну транспорт працюватиме зі значними обмеженнями

Під час жорсткого карантину громадський транспорт працюватиме зі значними обмеженнями. Про це заявив міністр Кабміну Олег Немчінов в ефірі Україна 24 у понеділок, 7 грудня, пише Кореспондент.
За словами міністра, у разі введення локдауну для громадян України в’їзд і виїзд до / з країни буде відкритим, введення обмежень на міжнародне сполучення не планується.
Тоді Немчінова запитали, чому під час січневого локдауну пропонується дозволити роботу громадського транспорту і не закривати міжміське сполучення, адже багато людей ігнорують масковий режим.
“Від того, що стаються ДТП, ми не перестаємо користуватися автомобілями. У цьому випадку це більше питання самоконтролю. Якщо подивитися пропозиції, які ми озвучили… то мова йде про фактичне користування транспортом із ще більшими обмеженнями – з використанням виключно сидячих місць… Ви згадайте початок карантину в Україні, і проблемою був під’їзд медиків, під’їзд працівників, які залишаються працювати (при локдауні. – Ред.). У цьому випадку епідеміологи прорахували варіанти і пропонують зі значними обмеженнями, з використанням виключно сидячих місць дозволити користуватися громадським транспортом, а також міжрайонним і міжобласним сполученням”, – відповів Немчінов.
Реклама

Залишити коментар