Епіфаній привітав військових з Днем Збройних сил України

Предстоятель української Православної церкви Епіфаній у День ЗСУ привітав віськовослужбовців та зазначив, що “Україна здобуде справедливий мир, якого всі ми з вами так прагнемо”.

Про це він написав у неділю, 6 грудня, на своїй сторінці Facеbook.

“Військовослужбовець – це високе покликання. Покликання захищати співвітчизників, свою Батьківщину, рідний дім та близьких, обороняти їх від ворожих зазіхань і бути готовим пожертвувати власним життям заради інших. Важко переоцінити подвиг, на який йдуть сотні тисяч хоробрих українських синів і дочок, аби ми з вами, попри агресію Росії, сьогодні під мирним небом жили, навчалися, працювали у власній незалежній країні, молилися рідною мовою у рідній Церкві”, – зазначив Епіфаній.

“Всі ми безмірно вдячні вам за це, дорогі військовослужбовці! Знайте: наші молитви щодня лунають у храмах Православної Церкви України за кожного з вас і за тих, хто вже відійшов у вічність. Наші капелани й волонтери-священники у міру своїх сил допомагають укріпити й зміцнити ваш духовний фронт. Церква підтримує ваших рідних і близьких, поки ви далеко від них. Ми повсякчас звертаємося до Господа, щоби Він оберігав кожного із вас, дарував вам силу й терпеливість, добре здоров’я та Своє благословення. І ми віримо, що з Божою допомогою ця війна закінчиться перемогою, Україна здобуде справедливий мир, якого всі ми з вами так прагнемо. Слава Україні! Героям слава!”, – йдеться у повідомленні Предстоятеля ПЦУ.

Реклама

Залишити коментар