У МОЗ назвали регіони з найгіршою епідемічною ситуацією

Станом на 4 грудня ситуація із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та у місті Києві. Найгірша ситуація із готовністю до послаблення обмежень – на Сумщині, Черкащині та Запоріжжі. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров’я.

За даними МОЗ, до послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

Серед них найбільший показник захворюваності на 100 тис. населення: у Сумській області – 1054,4 (+), у Черкаській області – 762,9 (+) та у Запорізькій області – 743,9 (+).

Найнижчий показник захворюваності: у Луганській області – 186,2 (+), у Кіровоградській області – 197,8 (+) та у Вінницькій області – 221,8 (-).

Реклама

Залишити коментар