Джошуа заявив, що Усик стане його наступним суперником

Британський боксер Ентоні Джошуа заявив, що його першим суперником у 2021 році, ймовірно, стане українець Олександр Усик, а не співвітчизник Тайсон Ф’юрі.

Про це повідомляє Еспресо з  посиланням на vRINGe.com.

За словами Джошуа, зараз більш ймовірною виглядає його зустріч з Олександром Усиком, ніж бій за титул абсолютного чемпіона світу проти Тайсона Ф’юрі.

“Я не знаю, що станеться в 2021 році, але якби мені довелося поставити гроші, то я поставив би на бій з Усиком. Він зі мною в одній команді Matchroom Boxing. І його слова ніколи не розходяться з ділом. Усик заявив, що поб’ється з Дереком Чісорою, і провів з ним бій. З’явилися чутки про те, що він відбоксує з Чеззом Візерспуном, і так, дійсно, він відбоксував з ним. Я вважаю за краще мати справу з тими, хто налаштований серйозно”, – сказав Джошуа.

Водночас, він зазначив, що поведінка Ф’юрі є непередбачуваною, тому з ним складно домовлятися.

“Що я бачу, коли дивлюся на Ф’юрі? Приголомшливо талановитого боксера. Але ми ніколи не знаємо, що він утне в наступну хвилину. Ми ніколи не знаємо, він повернеться або піде. Я не знаю, які у нього плани. Я не знаю, чи збирається він битися з Деонтеєм Вайлдером або ж ні. Я не знаю, чи збирається він боксувати з Агітом Кабайелом або вже передумав”, – обурився Джошуа.

Він додав, що якщо Ф’юрі буде налаштований серйозно, то бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться.

“Я дуже хочу протестувати себе в бою з ним. У нього реально найвищий боксерський IQ. І мені цікаво, як я з цим справлюся. Я готовий. Але я не знаю, коли він буде готовий до цього. А це зовсім інша історія”, – констатував Джошуа.

Олександр Усик є обов’язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації). Ентоні Джошуа є чемпіоном світу за версіями WBO, WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). Тайсон Ф’юрі володіє поясом WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Реклама

Залишити коментар