На Буковині п’яний водій збив жінку: потерпіла у важкому стані

Нетверезий водій перевищив допустиму швидкість і здійснив наїзд на місцеву жительку. Жінку в тяжкому стані лікарі доставили до медичного закладу. Поліцейські затримали водія та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

23 листопада до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селищі Глибока.

Відразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група Глибоцького відділення поліції. Поліцейські з’ясували, що 32-річний водій автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням, допустив зіткнення з припарковим автомобілем, а потім здійснив наїзд на 36-річну місцеву жительку.

За результатами медичного огляду співробітники поліції встановили, що кермувальник на момент автопригоди перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські затримали водія в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці призначили низку експертиз для з’ясування всіх обставин автопригоди. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар