Міністр фінансів Марченко заявив про прогрес у переговорах з МВФ

Міністр фінансів Сергій Марченко заявив про прогрес у перемовинах з Міжнародним валютним фондом (МВФ) і анонсував швидке внесення проєкту держбюджету на 2021 рік у Верховну Раду.

Про це пише “Інтерфакс-Україна”.

“Відзначаю значний прогрес у процесі переговорів. Незабаром Мінфін оприлюднить офіційну інформацію напрацьованих позицій”, – цитує видання слова Марченка.

Міністр зазначив, що уряд знаходиться на завершальному етапі формування спільного з МВФ бачення основних бюджетних параметрів у рамках програми партнерства.

“У найближчий час плануємо внести проєкт бюджету-2021 на розгляд уряду, а далі – у Верховну Раду України”, – уточнив він.

Крім того, Марченко додав, що наразі в інформаційному просторі “циркулює багато спекуляцій навколо перемовин з МВФ”.

“Наполегливо рекомендуємо усім брати до уваги виключно офіційні публічні коментарі учасників процесу. Інші експерти не володіють масивом інформації, достатнім для об’єктивного розуміння і коментування ситуації”, – підкреслив Марченко.

Раніше радник голови Офісу президента Андрія Єрмака, ексміністр економіки Тимофій Милованов заявив, що Україна не встигає отримати транш Міжнародного валютного фонду до кінця року.

Реклама

Залишити коментар