В українській армії за добу – 264 випадки COVID-19

У Збройних силах України станом на 21 листопада на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє – 2 757 осіб, за минулу добу зареєстровано 264 нових випадки.

Про це повідомила пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ у Fcacebook.

Всього за час пандемії одужало – 6096 осіб, летальних випадків – 25.

Зазначається, що на ізоляції, в тому числі на самоізоляції перебуває 393 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 68 осіб.

Минулої доби у заклади охорони було госпіталізовано 41 особу. За інформацією відомства, стан здоров’я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Також на лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають 223 особи. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Як наголошується, аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом.

“Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами. Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни”, – підсумували у пресслужбі МС ЗСУ.

✍Епідемічна обстановка в Збройних Силах України.

Станом на 10.00 21 листопада в Збройних Силах України на гостру…

Опубліковано Командування Медичних сил Збройних Сил України Субота, 21 листопада 2020 р.

Реклама

Залишити коментар