Через перерахунок голосів мандат у міськраді Чернівців отримає учасник АТО

Про це повідомила депутатка, обрана від партії “Слуга народу”, Оксана Зубжицька на своїй сторінці у Facebook.

Кандидат від “Команди Михайлішина”, учасник АТО Сергій Козак стане депутатом міської ради. Натомість партія “Єдина Альтернатива” отримає на один мандат менше. Досі бюлетень не зараховували, бо печатка на бюлетні була нечіткою.

“Цей голос … став вирішальним щодо його депутатства. Сьогодні … лише тому, що цей голос не був зарахований ТВК на користь партії “Команда Михайлішина”, ця партія отримала на один депутатський мандат менше…, натомість інша партія, а саме “Альтернатива”, -більше”, – написала Оксана Зубжицька.

Сергій Козак є учасником АТО. Він був поранений під час одного з обстрілів. Мало не втратив ліву ногу. Але навіть у такому стані продовжував бій. Після складного поранення Сергій Козак знову повернувся у зону АТО.

“Сергій – це справжній ВОЇН , відважний захисник України і українського народу з великої літери! Саме такі люди, які пролили свою кров і втратили здоров’я, зберігаючи територіальну цілісність української землі та незалежність українського народу, мають розбудовувати сучасну Україну, обстоювати права її громадян, дбати про добробут нашої держави, зокрема міста Чернівців!”, – йдеться у дописі.

СПРАВЖНІ ГЕРОЇ ПЕРЕМАГАЮТЬ🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Сьогодні, 20.11.2020 р., я взяла участь у зібранні Чернівецької ТВК, під час якого…

Опубліковано Зубжицькою Оксаною Пʼятниця, 20 листопада 2020 р.

Реклама

Залишити коментар