У Чернівцях військовослужбовець зберігав та перевозив наркотики – поліція

Вчора, 16 листопада, слідчі ГУНП в Чернівецькій області спільно з співробітниками департаменту боротьби з наркозлочинністю НПУ під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону задокументували незаконне зберігання та перевезення наркотиків військовослужбовцем.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

“На одній із вулиць Чернівців патрульні поліцейські зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у нього ознаки сп’яніння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група ГУНП в Чернівецькій області.

Правоохоронці встановили, що 37-річний солдат контрактної служби на власному автомобілі перевозив наркотичні засоби та психотропні речовини. Під час проведення поверхневої перевірки у чоловіка поліцейські виявили ємність з подрібненою речовиною рослинного походження, порошкоподібну та кристалічну речовини, а також пристрій для вживання наркотичних засобів”, – йдеться у повідомленні.

Усе вилучене направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення відповідних експертиз.

Результати медичного освідування засвідчили, що правопорушник перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Зазначається, що слідчі Садгірського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

 

Реклама

Залишити коментар