У міськраді ще не знають, чи працюватиме у вихідні “Калинка” – МБ

У Чернівецькій міській раді станом на обідній час 13 листопада ще не визначились, чи працюватиме комунальне підприємство “Калинівський ринок” під час запровадженого урядом “карантину вихідного дня”.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомив директор департаменту розвитку міськради Віталій Гавриш.

Він повідомив, що посадовці міськради наразі вивчають це питання, і наразі точної відповіді на запитання, чи працюватиме “Калинка” у вихідні, дати не можуть.

“Важко вам сказати. Постанова неоднозначно трактує роботу…”, – сказав Гавриш.

За його словами, існує більша ймовірність того, що Калинівський ринок у вихідні не працюватиме.

“Більше ні, ніж так. Але ми ще вивчаємо постанову”, – додав посадовець.

“Якщо читати постанову, то, грубо кажучи, дозволена тільки продовольча група. По постанові залишили тільки продовольчу групу, аптеки і заправки та СТО. Це те, що, по суті, залишили. Але це я вам дуже “грубо” перерахував”, – додав керівник департаменту.

Гавриш також повідомив, що його департамент наразі контактує із всіма відповідними службами, які мають контролювати додержання карантинних вимог у “карантинні вихідні”.

“Співпрацюємо з поліцією. Як у них це буде проходити… І з Держпродспоживслужбою”, – зауважив В. Гавриш.

Разом з тим, посадовець висловив впевненість, що сьогодні після обіду з’явиться офіційне повідомлення щодо роботи Калинівського ринку під час “карантину вихідного дня”.

“Це дуже важливе питання з тієї точки зору, що, як завжди – сьогодні щось заборонили, а завтра це вже треба виконувати. Це нас також дуже турбує. А сьогодні, сподіваюся, до 15.00 буде вже якась інформація”, – сказав керівник департаменту розвитку.

Реклама

Залишити коментар