“Карпати” знов програли в футбол: цього разу “Буковині”

Сьогодні, 13 листопада, поєдинком у Львові був відкритий 11-й тур Другої ліги. “Карпатам” доведеться провести три матчі за тиждень, при тому, що команда, на відміну від суперника, не йшла на карантин.

Почали господарі непогано, але активність в першому таймі до голів не призвела. Гості ж забили мало не з єдиного серйозного моменту. Василь Палагнюк замкнув навіс справа. Навішував до речі, Боровець. Він же зробив подачу з правого флангу в дебюті другого тайму і цього разу відгукнувся на неї Орловський. Нерідко, подібні дрібниці і роблять різницю в рахунку між двома в цілому рівними командами. Сьогодні мова йшла ще й про перевагу чернівчан в плані досвіду.

“Буковина” же не раз і не два могла ще зловити “левів” на контратаках, все ж домігшись свого в кінцівці. Палагнюк оформив дубль з передачі Дениса Рябого.

“Буковина” набрала 11 очок і піднялася на сьоме місце. “Карпати” з чотирма балами залишаються передостанніми, але вже завтра вінницька “Нива” має шанс їх обійти, якщо вдома обіграє “Рубікон”.

Карпати Львів – Буковина 0:3 (0:1)
Голи
: Палагнюк (34, 87), Орловський (47)
Карпати: Сасс, Мудрик, Калинчук, Слива, Береза, Панчишин, Степанчук, Гудзинський, Стень, Сущак, Раделицький.
Буковина: Фіяло, Раулюк, Матвєєнко, Орловський, Мосіюк, Нагорний, Боровець, Столяр, Страшкевич, Рябий А., Палагнюк.

Реклама

Залишити коментар