На Буковині оновили обмеження у зв’язку із введенням “червоної” зони карантинних обмежень

Про це йдеться у протоколі обласної комісії з ТЕБ та НС від 7 листопада.

Згідно із рішенням комісії, з 00.00 9 листопада у Чернівцях, Новодністровську, Вижницькому, Глибоцькому, Заставнівському, Кельменецькому, Кіцманському, Новоселицькому, Сокирянському, Сторожинецькому та Хотинському районах буде дозволено:

  • здійснення пасажирських перевезень автомобільним транспортом, в кількості місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу та визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб. Перевізник несе відповідальність за виконання рішення обласної комісії з питань ТЕБ та НС;
  •  приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) з 8:00 до 18:00 за умови допуску не більше 20 відвідувачів (з дотриманням вимоги 10 м. кв. на одну особу) в адміністративно-територіальних одиницях, у яких встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Нагадаємо, учора Державна комісія з ТЕБ та НС оновила карантинне зонування, яке почне діяти з 9 листопада. Згідно з цим рішенням, майже вся територія Чернівецької області увійде до “червоної” зони карантинних обмежень. Тільки Герцаївський та Путильський райони Буковини залишатимуться у “помаранчевій” зоні.

Реклама

Залишити коментар