У Новодністровську посилили карантинні обмеження на території ОТГ

Відповідне рішення прийняли на засіданні міської комісії ТЕБ та НС

Так, у Новодністровську одну із шкіл перевели на дистанційне навчання, а в іншій продовжили канікули.

– Робота міського ринку продовжується за умов дотримання жорсткого карантинного режиму з додержанням усіх протиепідемічних правил. Всі учасники ринку зобов’язані носити засоби індивідуального захисту. Продавцям категорично забороняється обслуговувати покупців, які не мають захисних масок.

– Мобільна група, утворена розпорядженням міського голови від 11 серпня 2020р. №191-р., посилює контроль за дотриманням карантинних заходів, передбачених постановою КМУ від 22.07.2020р. №641 для відповідних рівнів всіма підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності на території Новодністровської ОТГ та інформує комісію з питань ТЕБ та НС про стан перевірки.

– Дошкільні заклади Новодністровської ОТГ працюють у звичному режимі з дотриманням визначених протиепідемічних заходів.

– Новодністровський ОЗЗСО “Новодністровська гімназія” та ЗЗСО ІІ – ІІІ ступенів навчаються дистанційно.

– Для філії ОЗЗСО “Новодністровська гімназія” (молодша школа) продовжуються канікули до 06.11.2020р.

– Дитяча музична школа переходить на дистанційне та змішане навчання (дистанційне – теоретичне навчання, змішане – індивідуальне навчання за згодою батьків)

– Спортивні заняття проводити тільки на свіжому повітрі з дотриманням визначених протиепідемічних заходів.

– Закрити (до прийняття відповідного рішення) дитяче відділення територіального соціального центру обслуговування громадян

Також забороняється масові відзначення державних, професійних, родинних свят (в тому числі хрестини, весілля, дні народження та ін.) та робота суб’єктів господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (бари, ресторани, кафе, тощо) дозволяється з дотриманням вимоги 10 кв.м на одну особу в режимі роботи з 07.00 до 18.00 години).

Реклама

Залишити коментар