Італійцям заборонили виходити з дому з 22:00 до 05:00

В Італії з 5 листопада буде введена заборона на вихід з дому з 22:00 до 05:00 без поважної причини. Відповідну постанову підписав прем’єр-міністр республіки Джузеппе Конте, передає Кореспондент з посиланням на ANSA.

Зараз термін закінчення дії обмежень встановлено на 3 грудня.

У цей період в країні призупинять роботу виставки і музеї, а торгові центри не будуть працювати по вихідних і святкових днях. Студентів повністю переведуть на дистанційне навчання, а наповнюваність транспорту обмежать до 50%.

Додаткові обмеження в окремих регіонах будуть встановлюватися залежно від розвитку в них ситуації з коронавірусом. Так, в зони підвищеного ризику, до яких зараз віднесені Ломбардія і П’ємонт, буде заборонений в’їзд всім, хто не проживає в них на постійній основі. Також там призупинять роботу всі магазини, за винятком продуктових і тих, що торгують предметами першої необхідності.

У зонах середнього ризику, до яких поки відносять Апулію, Калабрію і Венето, введуть обмеження на виїзд з міст постійного проживання, а також закриють всі кафе і ресторани. У «зелених зонах» будуть діяти тільки всі загальні обмеження, в тому числі введена раніше заборона на роботу ресторанів і барів після 18:00, призупинення роботи спортзалів і басейнів, театрів і кінотеатрів, а також масковий режим.

Реклама

Залишити коментар