Масштаби фальсифікацій на місцевих виборах у Чернівцях вражають – Максим Бурбак

Народний депутат України двох попередніх скликань Максим Бурбак подякував членам Чернівецької міської ТВК, які незважаючи на 3-тижневий щільний графік роботи, прийняли єдине законне рішення про перерахунок голосів. Адже, за його словами, цифри фальшувань під час виборів лише на одній дільниці в Чорновці вражають. 

Про це у вівторок, 2 листопада, політик написав на своїй сторінці у Facebook.

“Цифри фальшувань під час виборів лише на одній дільниці в Чорновці вражаючі. Кількість недійсних бюлетенів біля 400 шт до міськради, понад 500 шт до райради ! І це лише початок підрахунку. На черзі ще понад 20 дільниць на перерахунок. Велика подяка членам Чернівецької міської ТВК, які незважаючи на 3-тижневий щільний графік роботи, прийняли єдине законне рішення про перерахунок”, – йдеться у повідомленні.

“І в мене запитання до всіх партій, які вже понастворювали коаліцій та поділили крісла в міськраді. Ви знали та покривали це беззаконня, коли не пускали з приватною охороною представників партій до приміщення ТВК з подачею заяв про перерахунок, коли робили брифінги та безпідставно звинувачували у затягуванні оголошення результатів, щоб швиденько прозвітувати в Київ про перемогу? Може тепер всі разом будемо вимагати повного перерахунку по Чернівцям? Чи лозунги про нові або альтернативні підходи в житті міста так і залишаться передвиборчими обіцянками?!!”, – зазначив Максим Бурбак.

Реклама

Залишити коментар