Нові правила: що заборонено у Чернівцях з 2 листопада

З сьогоднішнього дня, 2 листопада, почали діяти нові зони карантину. В “червону” зону входять 11 обласних центрів, майже вся країна “помаранчева”.

Відповідне рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає РБК-Україна.

В “червону” зону входять 11 обласних центрів. Рішення про зони приймають разом з представниками місцевої влади, в кожному регіоні діють свої обмеження.

 

Згідно з новими правилами, у Чернівцях діють такі обмеження: приймання відвідувачів закладам, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів “автоконцертів”; в інших закладах розважальної діяльності, приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

Забороняється відвідувати соціальні та реабілітаційні заклади, крім тих, що надають послуги екстренно.

Міська влада прийняла рішення, що ресторани, кафе та їдальні можуть працювати лише з 8:00 до 18:00. В закладі зможуть перебувати по одному відвідувачу на 10 квадратних метрів і не більше 20 осіб одночасно.

Пасажирські перевезення автомобільним транспортом дозволено в кількості не більше, ніж 50% від кількості місць для сидіння. Відповідальність за виконання рішення комісії несе перевізник.

Громадський транспорт повинен заповнюватися лише на 50% від кількості сидячих місць.

Реклама

Залишити коментар