У міськраду Бахмута пройшов ексрегіонал Лук’янов, який підтримував “референдум” на Донбасі

Колишній член «Партії регіонів» та чинний член партії «Опозиційна платформа — За життя» Владислав Лук’янов пройшов до міської ради Бахмута на Донеччині.

Про це зазначено на сайті Центральної виборчої комісії.

Згідно з їхніми даними, Лук’янов отримав 287 голосів (46,81% від квоти). Це майже найбільше з усіх депутатів від цієї політсили, за винятком Артура Радковського.

Як писав аналітичний портал «Слово і Діло», Лук’янов народився у місті Костянтинівка, що на Донеччині. У 1986 році отримав освіту в Одеському інституті інженерів морського флоту за спеціальністю інженер з управління морським транспортом. Також отримав освіту у Національній академії внутрішніх справ.

До політичної кар’єри обіймав посади стивідора морського торгового порту, директора підприємства «Сфера», комерційного директора підприємства «Ноосфера», керівника управління інвестиціями Акціонерного Товариства «Керамет».

Протягом 1998-2006 років був депутатом Донецької обласної Ради. З 2006 року — депутат V, VI та VII скликань, був членом фракції «Партії регіонів» і заступником голови Комітету з питань фінансів і банкової діяльності (з грудня 2007).

Як писав журналіст і громадський активіст Денис Казанський, переселенець із Донеччини, Лук’янов «виступав на мітингу під прапорами сепаратистів, підтримував референдум щодо відділення Донбасу від України, розповідав про те, як застерігав бійців Збройних сил застосовувати силу проти «свого народу»».

Из черных щелей на свет продолжают выползать самые невероятные политические умертвия.

5 июня в Украинском доме…

Опубліковано Денисом Казанским Вівторок, 4 червня 2019 р.

Реклама

Залишити коментар