1 листопада на фронті: українські військові нейтралізували ворожий безпілотник

1 листопада на Донбасі було зафіксовано одне порушення умов перемир’я – окупанти запустили безпілотний літальний апарат.

Про це повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил.

На Приазовׄ’ї, у районі населеного пункту Водяне, задокументовано проліт ворожого БПЛА типу “Квадрокоптер” із перетином лінії розмежування. Засоби радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання.

Упродовж поточної доби обстрілів з боку противника на ділянках відповідальності наших бригад зафіксовано не було. Уздовж лінії розмежування спостерігається тиша.

У районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Так, на ділянках уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано більше ніж 3 гектари території та передано на знищення 113 вибухонебезпечних предметів.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Наразі відремонтовано 4 будинки, на 4 об’єктах відновлювальні роботи тривають.

Реклама

Залишити коментар