У Чернівцях поліція розшукує безвісти зниклого хлопчика

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти у пошуках 9-річного Красніка Марка Валентиновича. Сьогодні, 29 жовтня, вдень хлопець пішов з дому на вулиці Александрі кататися на велосипеді та наразі його місцезнаходження невідоме.

Зі слів батька, розшукуваний був одягнений у синю кофту з написом «Italy» та сині джинси. З собою мав дитячий оранжевий велосипед з наліпками.

На пошуки дитини орієнтовано інспекторів ювенальної превенції, співробітників кінологічного центру ГУНП в Чернівецькій області, слідчо-оперативну групу та особовий склад Садгірського відділення поліції, а також всі наряди поліції на території Чернівців, недержавні охоронні структури, перевізників, служби таксі і громадськість.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування хлопчика – прохання негайно повідомити до поліції за номером телефона (050) 909-21-98 або на спецлінію «102».

Пізніше у поліції повідомили, що військовослужбовці Нацгвардії розшукали дитину. Життю та здоров’ю хлопчика нічого не загрожує.

Реклама

Залишити коментар