На Буковині викрито групу наркоторговців, серед них – інспектор поліції

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито групу осіб, які займались збутом наркотичних засобів.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної прокуратури.

За даними слідства, інспектор Управління патрульної поліції в Чернівецькій області налагодив схему збуту наркотичних засобів та психотропних речовин. До протиправної діяльності залучив ще п’ятеро осіб.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання вказаних осіб, правоохоронці виявили розфасований білий порошок (амфетамін), марихуану, зброю.

За результатами слідчих дій шістьом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України.

Досудове розслідування здійснюють співробітники територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому. Заходи з викриття проводились за оперативного супроводу Чернівецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Реклама

Залишити коментар