У Чернівецькій ОДА заперечують інформацію про пацієнтів з власними кисневими балонами

Заяву лікарки-інфекціоністки обласної клінічної лікарні Ольги Кобевко про те, що в медзакладі не вистачає кисню для важкохворих і деякі пацієнти поступають у стаціонар із власними кисневими балонами, заперечили в Чернівецькій ОДА.

Сьогодні на брифінгу заступниця голови ОДА Наталія Гусак на повідомила, що звернулась з цього приводу до правоохоронних органів.

“Я розумію, що у відомої лікарки-інфекціоністки немає часу, щоби звернутися у правоохоронні органи. Зробила це сьогодні за неї, звернулася до Національної поліції, до СБУ перевірити той факт, що в нас пацієнти приходять в інфекційне відділення з власними кисневими балонами. Хочу знати, якщо цей факт є, хто змушує таке робити, щоб понесли відповідальність. Так само сьогодні зверталась до СБУ, щоб вони сказали свій висновок стосовно того, що ми вводимо в оману буковинців, збільшуючи кількість ліжок лише для того, щоб у нас були кращі показники. Мені здається, що якби Чернівецька ОДА і департамент охорони здоров’я не збільшував кількість ліжок, я хотіла би почути відповідь на питання лікарки-інфекціоністки, з якою ми не консультуємось, “а що тоді, куди нам класти людей, якщо ми не збільшуємо кількість ліжок?” – зазначила Наталія Гусак.

 

Реклама

Залишити коментар